Nume:
Cabinet dermatologie Tulcea Dr. Anca Boiesteanu
Telefon:
0742 430 574
Adresa:
Str.1848, nr.17, bl.8, sc.D, et.1, ap.10, Tulcea

Cabinet dermatologie Tulcea Dr. Anca Boiesteanu
Dermato Venerice Tulcea

Servicii dermatologice: Consultatii, tratament boli dermatologice; Electrocauterizare – papiloame si veruci; Dermatoscopie alunite; Excizie alunite; Biopsie pentru diferite afectiuni; Avulsie unghie; Injectarea cu acid Hialuronic; Injectarea cu toxina botulinica; Tratamentul ridurilor perioculare, glabelare, fruntii, nasului; Tratamentul transpiratiei excesive; Mezoterapia; BioNutrilift; Peelingul Chimic; Tratamentul cu Plasma IQ; Liftingul Facial cu fire bioresorbabile (PDO); Microdermabraziune; Infectii cu transmitere sexuala; Micoze cutanate si ale fanerelor; Viroze cutanate acute si cronice; Tumori cutanate; Cauterizari; Incizii; Excizii cu sutura; Unghii incarnate

Detalii

Sunt absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T Popa Iasi, promotia 2007-2013. In decursul ascensiunii profesionale, am sustinut examenul de rezidentiat in sesiunea noiembrie 2013 unde am “fost aleasa” de cea mai frumoasa specializare, dermatologia.

Dupa 4 ani de rezidentiat fructificati din plin in Spitalul Clinic Colentina Bucuresti, avand ca mentor un medic exceptional, complex, complet si pasionat, ce a contribuit definitoriu la formarea mea ca medic, ca specialist dermatovenerolog si ca om, ma intorc in orasul natal pentru a va face utile cunostintele, pasiunea si experienta in dermatologie. Pe parcursul stagiaturii, am participat la numeroase manifestari stiintifice, workshopuri nationale si internationale ce mi-au adus o imbunatatire si o actualizare a cunostintelor medicale, dobandind competente in dermatoscopie, dermato-chirurgie si dermato-cosmetologie. In prezent sunt membra a Societatii Romane de Dermatologie, membra a Asociatie Dermatologice din Moldova si membra a Academiei Europene de Dermato-Venerologie.

Servicii

SERVICII MEDICALE OFERITE:

Dermatoscopie - Dermatoscopia reprezinta o procedura neinvaziva, moderna si rapida de examinare a tegumentului, utilizata pentru cresterea acuratetii diagnosticului in dermatologie.

Examenul microscopic direct - Examenul microscopic direct examineaza scuamele, firele de par si fragmente din lama unghiala. Evidentiaza prezenta  fungilor si a parazitilor.

Electrocauterizare- Electroterapia reprezinta o tehnica dermatologica minim invaziva, utilizata pentru indepartarea/ distrugerea anumitor formatiuni cutanate.

Lampa Wood - Aceasta examinare permite diagnosticarea unor afectiuni cutanate, utilizand undele ultraviolete de tipul A (UVA cu lungime de unda 320-400 nm).

Biopsia este o manevra medicala realizata prin prelevarea de tesut si ulterior studierea fragmentului cutanat microscopic  pentru stabilirea unui diagnostic de certitudine.

© 2019 Copyright by dermato-venerice.ro