Nume:
Servicii profesionale de dermatologie în Timișoara
Telefon:
0745 593 814
Adresa:
Timisoara, Bulevardul Dâmbovița, Nr. 2C, Parter, Jud. Timiș.
Facebook

Servicii profesionale de dermatologie în Timișoara
Dermato Venerice

Servicii dermatologice: Consultatii, tratament boli dermatologice; Electrocauterizare – papiloame si veruci; Dermatoscopie alunite; Excizie alunite; Biopsie pentru diferite afectiuni; Avulsie unghie; Injectarea cu acid Hialuronic; Injectarea cu toxina botulinica; Tratamentul ridurilor perioculare, glabelare, fruntii, nasului; Tratamentul transpiratiei excesive; Mezoterapia; BioNutrilift; Peelingul Chimic; Tratamentul cu Plasma IQ; Liftingul Facial cu fire bioresorbabile (PDO); Microdermabraziune; Infectii cu transmitere sexuala; Micoze cutanate si ale fanerelor; Viroze cutanate acute si cronice; Tumori cutanate; Cauterizari; Incizii; Excizii cu sutura; Unghii incarnate

Detalii

Doctor Rusu Mihaela Paula - Misiunea mea este oferirea de servicii dermatologice individualizate. Urmăresc diagnosticarea și tratarea problemelor pielii luând decizii dedicate, simple, dublate de o pregătire medicală susținută. Pacienții mei de toate vârstele, de la copii, la pensionari, beneficiază de îngrijire de înaltă calitate ce combină examinarea atentă cu empatia și sensibilitatea. Vă aștept în cabinet pentru un consult dermatologic sau pentru alte servicii dermatologice.

Peelingurile chimice reduc dimensiunile porilor, au efect terapeutic in acnee, netezesc ridurile fine, reimprospateaza aspectul pielii, uniformizandu-i culoarea. Sub anestezia locală se pot extirpa cu mici intervenții chirurgicale, nevii pigmentari, carcinoamelor sau tumorilor cutanate, a lipoamelor sau chistelor sebacee, keratozelor, papiloamelor, dermato-fibroamelor.

Dermatologia este acea ramură a medicinei care implică studiul, cercetarea, diagnosticul și gestionarea oricărei afecțiuni de sănătate care pot afecta pielea si tesutul subcutanat, mucoasele, părul, unghiile. Medicul dermatolog realizează un control la nivelul pielii pentru a diagnostica o afecțiune a pielii, pentru a îmbunătăți estetica pielii, pentru a preveni bolile de piele și chiar pentru a stabili intervenții chirurgicale ale pielii, acolo unde este cazul. De asemenea, dermatologul este responsabil pentru deciziile de tratament ale diferitelor afecțiuni dermatologice cu multe tipuri de terapii, inclusiv agenți topici, agenți sistemici și alte terapii. Dermatologii folosesc o serie de proceduri chirurgicale medicale și cosmetice. Multe afecțiuni dermatologice pot fi tratate cu medicamente și terapie non-invazivă, dar unele necesită intervenție chirurgicală sau tratament mai invaziv: injecții cosmetice, dermabraziune, crioterapie, exciziile leziunilor sau chirurgie cu laser. Pentru o diagnosticare corecta a unei afectiuni dermatologice, puteti accesa testele de laborator, cum ar fi testele de sânge și urină sau chiar biopsie a pielii. Testele de laborator sunt de obicei efectuate pentru a diagnostica boala sistemică asociată cu leziunile pielii sau pentru a monitoriza funcțiile organelor vitale ale pacientului. Un dermatolog poate recomanda și teste de alergie, acolo unde consideră că e cazul.

Servicii generale

Consultatie / Control 150 / 75 lei
Dermatoscopie - 1-5 leziuni 50 lei
Dermatoscopie - peste 5 leziuni 80 lei
Recoltare examen de secretie 20 lei
Electrocautarizare / centimetru pătrat 60 lei
Chiuretaj cutant / centimetru pătrat 50 lei

Servicii

Mici intervenții chirurgicale

Unghie încarnată 200 lei
Chist sebaceu 200 lei
Nev epiteliom 200 lei
Sutură plăgi / suprimare fire de sutură 40 lei
Infiltrații / ședință 30 lei
Biopsie cutanată / prelevare 100 lei

© 2015 Copyright by dermato-venerice.ro